HÍREINK

Almás fogások az őszi hónapokra

A nyárral együtt nem ért véget a gyümölcsszezon, hiszen ősszel is bátran tudunk gyümölccsel tarkított ételeket szerepeltetni étlapunkon vagy menüsorunkban. Az őszi gyümölcsök közül a közkedveltnek számító almát nem szabad nélkülözni a hidegebb szezonra készülő étlap sorairól. A klasszikus, jól ismert ételek mellett néhány újdonsággal is színesebbé tehetjük az általunk kínált menüsort, melyben vendégeink biztos örömüket lelik!

A klasszikus almás rétes

almas-fahejas

A vendégek örök kedvence, amire szinte nem tudnak nemet mondani, hiszen ez az az étel, ami a gyerekkor hangulatát és az otthon melegét idézi elő. Nemcsak a heti menü desszertjei közé érdemes beiktatni, de az őszi szezonra szánt étlapon is kelő helyet foglalhat el házias ízének köszönhetően.

Gyors és praktikus megoldás, ha mirelit házias almás rétesünket választja:

http://hushaz.hu/termekek/desszertek/hazi-almas-retes/

Almás krokett

A hagyományos burgonyás krokett egészségesebb, évszakhoz jobban passzoló változata az igazi különlegességnek számító almás krokett, mely nemcsak a vöröshúsok remek kísérője lehet, de akár desszertként is kitűnő egy kis fahéjas porcukorral és vanília sodóval tálalva.

Almás gombóc

Ez a desszert a tökéletes választás, ha valami újdonsággal szeretnénk meglepni a vendégeinket. A hagyományos szilvás gombóc reform változata. A fahéj és az alma tökéletes párosa nemcsak pitetölteékeknek kiváló, de gombócban is tökéletesnek bizonyul.

Almacsíkok salátákba

alma-salata

Az almát nemcsak édesen, desszertként lehet kínálni. Tökéletes lehet olyan majonézes salátákba, mint a francia- vagy a Waldorf saláta, de akár egy csirkés salátakeverék alapanyagaként is hasznosítható, amit tortilla lapba tekerve a menüsorunk főételei között kaphat helyt.

Csíkra szeletelt almánk:

http://hushaz.hu/termekek/gyumolcsok/almacsik/

Kockára szeletelt almánk:

http://hushaz.hu/termekek/gyumolcsok/almakocka/

  • Telephelyeink és elérhetőségeik
  • Balatonlelle 06 85 450 115
  • Győr 06 70 944 7775
  • Balatonboglár 06 76 767 601

Vásárlóink véleménye

Együttműködő partnereink