HÍREINK

felkkencover

Hallotta már? Próbálta már? Megérkezett a Húsház flekken!

Tippet is adunk, hogy készítse el!

 A Húsháznál az egyik legfontosabb, hogy nemcsak minőségi termékeket forgalmazunk, hanem számos saját márkás és saját ötleten alapuló újdonsággal is készülünk kedves vásárlóinknak.

 

Nálunk a hús-fantáziának nincs határa, így született meg a különleges Húsház flekken.

A név egy játékos fantázianév, ugyanis a termék bőrös, csont nélküli sertés steak.

Ízre a hús már magában is ízletesebb, mint mondjuk a karaj és a tarja társai,

de hozzájuk hasonlóan grillezésre kiváló választás.

Sózva, borsozva megsütve szuper nyári étel.

 flekkencikkbe

A Húsház Flekken egy fantasztikus gasztro élményt ígér Önnek is,

valamint kedves vendégeinek.

Tegye próbára! Most egy recept ötletünk is van hozzá! 

  • A Húsház Flekkent 1,5-2cm-es szeletekre szelje fel, majd ízlés szerint sózza és borsozza be.
  • Utána a füstölt szalonnát szépen pirítsa le, ezután öntse hozzá a lecsó alapanyagot, így egyben párolja meg. Ha ez kész, utána turmixszolja össze ezt a masszát.
  • Ezután kevés zsíron a kolbászt süsse ropogósra, hagyja kihűlni, csepegtesse le róla a zsírt és törje össze.
  • Végül fokhagymás kakukkfüves, habzó vajban kb. 1,5 percig süsse a hús mindkét oldalát, amíg szép barna nem lesz. Körülbelül öt percig hagyja kihűlni, megpihenni.
  • Köretként szuper választás hozzá tócsnit készíteni, és azzal tálalni.

Együttműködő partnereink